Hírek

Terhes nő halt meg egy Vas megyei balesetben


A baleset Tömörd környékén történt, ahol két személyautó ütközött.Egy ember meghalt, amikor hétfőn reggel a Vas megyei Tömörd közelében egy alsórendű úton két autó összeütközött – közölte honlapján a rendőrség.

A baleseti helyszínelés és műszaki mentés már befejeződött, a forgalom zavartalan az érintett útszakaszon.

A 112.press portál a történtek után arról írt, hogy a balesetben egy várandós nő veszítette életét és ketten is megsérültek.

A helyszíni beszámoló szerint a nő járművével Tömörd felől tartott Szombathely irányába, amikor lehajtott az útról az útpadkára, visszarántotta a kormányt, aminek következtében áttért a szemközti sávba, ahol ütközött a szemből érkező személygépkocsival.

A balesetet miatt az úton veszteglő járművekbe hátulról később egy harmadik autó is belehajtott, ennek a vezetője is megsérült.

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság két másik, a térségben történt balesetről is hírt adott hétfőn: Csepreg közelében két autó egymástól nem messze szintén lehajtott az útról és mindkettő felborult. A személyi sérüléssel nem járó balesetekhez mindkét esetben hozzájárulhatott a reggeli órákban csúszóssá vált úttest.

MTI/Blog21


Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés