KimozdulóKultúrveszély!

Ígéretes koncertek szilveszterkor a szombathelyi Fő téren


Aggodalomra semmi ok, a tűzijáték sem marad el.

Az utóbbi években nem rágtuk a körmeinket az izgalomtól a szilveszteri programok kapcsán.

Nos, a körmeink épségét továbbra sem fenyegeti komoly veszély, de azt el kell ismerni, idén vállalható koncertek lesznek a szombathelyi Fő téren.

Olyanok, amelyek túlmutatnak az olcsó, borgőzös népszórakoztatáson.

Szilveszteri programok Szombathely

December 31-én mindenki ott és azzal melegít, amivel akar, mindenesetre a hivatalos városi program Odettel kezdődik 22.30-kor.

A zalaegerszegi énekesnő különböző tehetségkutatókban is felbukkant (Megasztár, A Dal), de Odett ennél sokkal több.

Én például először erre a dalra kaptam fel a fejem úgy öt évvel ezelőtt.

Éjfélkor jön a kötelező himnusz és a majdnem kötelező polgármesteri beszéd. Puskás Tivadar nem szokott hosszú lenni, így aztán éjfél után 10 perccel indul a tűzijáték a környéken lakó kutyák és macskák nagy örömére.

0.20-kor kezd az elektronikus világzenét játszó Balkan Fanatik, akiknek a zenéjére jogos lehet a tánc a Fő téren.

Aki ezt is végighallgatta, 1.40-re valószínűleg már kellőképpen intoxikált lesz ahhoz, hogy együtt énekelje a Komár László-tribute zenekarral, hogy:

 


mm

Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés