Hírek

Különös baleset az M1-es autópályán


Trélerről lezuhanó autóknak ütközött egy tartálykocsi az M1-es autópálya Fejér megyei szakaszán, Bicske térségében – írta vasárnap hajnalban a katasztrofavedelem.hu honlap.

A jelentés szerint egy autószállítóról az úttestre zuhant két személyautó, és ezeknek ütközött egy tartálykocsi a Budapest felé vezető oldalon.

Bicske, 2016. január 10. Összetört kamion, amely trélerrõl lezuhanó autóknak ütközött az M1-es autópálya Fejér megyei szakaszán, Bicske térségében 2016. január 10-én. A tartály nem sérült meg a balesetben, de egyébként is üres volt: korábban nyersolajat szállítottak benne. MTI Fotó: Lakatos Péter
Összetört kamion, amely trélerrõl lezuhanó autóknak ütközött az M1-es autópálya Fejér megyei szakaszán, Bicske térségében 2016. január 10-én. A tartály nem sérült meg a balesetben, de egyébként is üres volt: korábban nyersolajat szállítottak benne. MTI Fotó: Lakatos Péter

A tartály nem sérült meg a balesetben, de egyébként is üres volt: korábban nyersolajat szállítottak benne.

A műszaki mentést végző törökbálinti, érdi és bicskei tűzoltók áramtalanították a két személyautót, a forgalom egy sávon haladt a helyszínen.

MTI / Blog21

 


Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés