Simán kikapott az Újpesttől a Haladás


A Szombathelyi Haladás sima 3-0-s vereséget szenvedett a vendég Újpesttől a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 17. fordulójában.

A fővárosiak sorozatban negyedszer nyertek, a Vas megyei együttes pedig a júliusi nyitóforduló óta először kapott ki hazai pályán.

OTP Bank Liga, 17. forduló:
Szombathelyi Haladás-Újpest FC 0-3 (0-2)
—————————————–
Szombathely, 2817 néző, v: Solymosi
gólszerzők: Hazard (9.), Litauszki (30.), Diagne (60.)
sárga lap: Gosztonyi (15.), Iszlai (27.), T. Wils (70.), Jagodics (89.), illetve Kálnoki Kis (45.), Diagne (60.), Bardhi (82.)

Haladás:
——–
Király – Angyal, Jagodics, Wils, Bosnjak – Gosztonyi (Martínez, 63.), T. Wils, Németh M., Iszlai (Nagy P., 76.), Halmosi (Ugrai, 63.) – Gaál

Újpest:
——-
Balajcza – Litauszki, Heris, Kálnoki Kis, Mohl – Balázs B., Bardhi, Sankovic (Andric, 61.), Hazard (Cseke, 76.), Balogh B. – Diagne (Perovic, 84.)

Valamivel kezdeményezőbben lépett fel a meccs elején a hazai együttes, mégis a vendégek szerezték meg a vezetést a 9. percben. Nem sokkal később egy les miatt érvénytelenített találat, majd a 31. percben egy már megadott gól egyértelműsítette az Újpest fölényét, amelyre a Haladásnak nem volt ellenszere.

A szünet után után hamar eldőlt a találkozó, negyedóra elteltével ugyanis már harmadszor volt eredményes a fővárosi lila-fehér csapat, amely összeszedettebben, jobban koncentrálva futballozott ezen az estén, s így a szerencse is mellé állt.

MTI

 


Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés