HírekNyugati régió

Megölte a feleségét egy Zala megyei férfi, majd sikertelenül próbált öngyilkos lenni


Őrizetbe vette a rendőrség azt a 67 éves férfit, aki a gyanú szerint csütörtök délelőtt Pákán (Lenti járás) késsel halálra sebezte feleségét, majd magával is végezni akart – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu weboldalon. A mozgássérült elkövetőt a kórházban megoperálták.

A rendőrség közlése szerint a délelőtti órákban egy idős asszonyra pákai otthonában holtan talált rá egy hozzátartozója.

Az áldozatot órákkal korábban a férje egy késsel olyan súlyosan megsebesítette, hogy a nő belehalt sérüléseibe. A férfi ezután önmagával is végezni akart, sérülései miatt a mentők kórházba vitték.

A zalai rendőrök emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a 67 éves férj ellen, akit őrizetbe vettek.

Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: az áldozat 66 éves volt, akire a lánya talált rá csütörtök délelőtt. A házban még este is tartott a helyszíni szemle, így azt is vizsgálják még, hogy mikor történt a tragédia.

A Zalai Hírlap online kiadása az eset kapcsán arról adott hírt, hogy a férj mozgássérült, aki járókerettel közlekedik. Miután a feleségét többször megszúrta, magának is súlyos sérüléseket okozott, ami miatt a kórházban meg kellett operálni.

A Zalai Hírlap úgy tudja, a házaspárt italozó életmódjáról ismerték a helyiek.

MTI/Blog21

 


Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés