Hírek

Barna Dorina, a Lovassy Gimnázium tanulója lett az idei Anna-bál szépe


Érdekes, hogy ő maga és udvarhölgyei is helyi lányok, ráadásul mindhárman gimnazisták.

Barna Dorina, tizennyolc éves balatonfüredi lányt választották a 192. Anna-bál szépének szombat éjjel. Első udvarhölgye a tizennyolc éves Schütz Annamária Kinga, második udvarhölgye pedig a tizenhét éves Kiss Kíra Dalma lett – íra az MTI.

A balatonfüredi Anna Grand Hotel termeiben és kertjében tartott 192. Anna-bálon a közönségtől a tizenöt legtöbb szavazatot kapó hölgy közül választotta ki a zsűri a legszebbeket.

A 192. Anna-bál szépe a tizennyolc éves balatonfüredi Barna Dorina a Royal Garden-mintával ellátott herendi porcelán díszserleggel a 192. Anna-bálon a balatonfüredi Anna Grand Hotel parkjában 2017. július 30-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
A 192. Anna-bál szépe a tizennyolc éves balatonfüredi Barna Dorina a Royal Garden-mintával ellátott herendi porcelán díszserleggel a 192. Anna-bálon a balatonfüredi Anna Grand Hotel parkjában 2017. július 30-án.
MTI Fotó: Mohai Balázs

A zsűri által a legszebbnek ítélt tizennyolc éves balatonfüredi Barna Dorina a veszprémi Lovassy László Gimnázium matematika tagozatára jár. Két évvel ezelőtt tizenhat évesen már részt vett a bálon szüleivel, akkor a 2015-ös Anna-bál első udvarhölgyévé választották.

Az udvarhölgyek mindketten elsőbálozók lettek. Az első udvarhölgynek választott tizennyolc éves balatonfüredi Schütz Annamária Kinga a veszprémi Lovassy László Gimnáziumba jár, a második udvarhölgynek választott tizenhat éves szintén balatonfüredi Kiss Kíra Dalma pedig a helyi Lóczy Lajos gimnázium tanulója.

A 192. Anna-bál szépe a tizennyolc éves balatonfüredi Barna Dorina (k), mellette elsõ udvarhölgye, a balatonfüredi tizennyolc éves Schütz Annamária Kinga (j), valamint második udvarhölgye, a tizenhét éves balatonfüredi Kiss Kíra Dalma (b) a 192. Anna-bálon a balatonfüredi Anna Grand Hotel parkjában 2017. július 30-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
A 192. Anna-bál szépe a tizennyolc éves balatonfüredi Barna Dorina (k), mellette elsõ udvarhölgye, a balatonfüredi tizennyolc éves Schütz Annamária Kinga (j), valamint második udvarhölgye, a tizenhét éves balatonfüredi Kiss Kíra Dalma (b) a 192. Anna-bálon a balatonfüredi Anna Grand Hotel parkjában 2017. július 30-án.
MTI Fotó: Mohai Balázs

A bál királynője Royal Garden-mintával ellátott herendi porcelán díszserleget kapott – ilyen mintájú nászajándékot küldött Magyarország Vilmos brit herceg esküvőjére. Az első udvarhölgy Rotschild-mintára épülő, madaras mintázatú, a második udvarhölgy pedig türkiz-platina Apponyi-mintás vázát kapott.

Mit mondtak a lányok?

Meglepődtem a zsűri döntésén. Két évvel ezelőtt, 16 évesen, már egyszer jártam a bálban, akkor első udvarhölgynek választottak, most, mint minden helyi 18 éves lányt a város hívott meg a bálba”. (Barna Dorina)

“Boldog vagyok, nem számítottam arra, hogy a bál szépei közé választanak. Én csak szerettem volna átélni, milyen az Anna-bál, ehhez képest ez nagy meglepetés.” (Schütz Annamária Kinga)

“Első bálozó vagyok, meg sem fordult a fejemben, hogy itt állok majd a kiválasztottak között.” (Kiss Kira Dalma)

A bálozók között több ismert vendéget is lehetett látni. Itt volt a bálban Rábaközi Andrea modell, Ördög Nóra, Zoób Kati, Mádai Vivien, Freund Tamás, Szilágyi Áron és Melocco Miklós.

A 70 ezer forintos jegyek már hónapokkal ezelőtt elkeltek.

Fotógaléria az esemény honlapján.
MTI/Annabal.hu/Blog21


Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés