Egy Győr környéki férfi egy keszthelyi gyereknek fizetett a szexért


Szexuális visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy Győrhöz közel élő férfi ellen, aki az interneten megismert 13 éves keszthelyi fiúval létesített pénzért szexuális kapcsolatot – közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Pirger Csaba a Zalai Hírlap online kiadásának információját megerősítve számolt be arról, hogy a 37 éves, Győr mellett élő férfi az interneten keresztül álnéven keresett szexuális kapcsolatot 13-15 éves fiúkkal. Így ismerkedett meg egy 13 éves keszthelyi fiúval, akivel több üzenetet váltott, meztelen képeket küldtek egymásnak, majd személyes találkozóban is megállapodtak.

A férfi szeptember 15-én késő este Keszthelyre autózott, ahol egy félreeső parkolóban orális szexuális kapcsolatot létesített a fiúval, akinek 45 ezer forintot fizetett az együttlétért.

Múlt szerdán egy újabb találkozóért már 60 ezer forintot ígért, ezért ismét elutazott a Balaton-parti városba.

Amikor fel akarta venni kocsijába a fiút, megjelentek a gyerek hozzátartozói is, akik némi vita után értesítették a rendőrséget.

A férfi ellen szexuális visszaélés miatt indult büntetőeljárás a 14. évét be nem töltött fiatalkorúval folytatott kapcsolata miatt. A zalai főügyészség indítványára a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a gyanúsított ellen.

MTI / Blog21

 


Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés