Hufbau: Új barkácsáruház nyílott Szombathelyen


Nos, ez nem reklámcikk. Egyszerűen csak kisétáltunk, mert érdekelt, hogy mi ez.

A statisztikai hivatal szerint élénkülnek Magyarországon az építkezések. Bár a felfutás még messze nem az igazi, valami már tényleg elindult.

Az építőiparral kapcsolatos optimizmust erősíti, hogy a hétvégén Szombathelyen is megnyitotta kapuit a Hufbau franchise hálózat legújabb tagja.

Huf-bau áruház, Szombathely

A magát építőanyag- és barkácsáruházként definiáló üzlet a Varasd utca 18. szám alatt (egykori PSP bázis) található, de talán egyszerűbb, ha azt mondjuk, hogy ez a nagy Tesco mögötti utca, annak is a legvége, a Jysk szomszédságában.

A boltot a nyitás napján néztük meg egy gyors pillantás erejéig, csak annyira, hogy megtudjuk, hogy mi is ez.

Nos, a szombathelyi Hufbrau BNF méretében és választékában semmi esetre sem versenytársa az út túloldalán levő Praktikernek.

Az eladótér nagyjából akkora, mint egy nagyobb Coop vagy egy kisebb Spar, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne helye a nap alatt.

Huf-bau áruház, Szombathely

Ha kutyaólt, hűtőtáskát vagy kerti függőágyat keresünk, akkor valószínűleg hoppon maradunk, de ha barkácsolunk, felújítunk vagy építkezünk, akkor célszerű nem elfelejteni, hogy van ez az új hely a Varasd utca végén.

Láthatóan komoly a felhozatal festékekből, fürdőszoba felszerelésből, vízvezeték-kütyükből, és szimpatikus a kéziszerszám-választék is. (Az üzlet mérete egyébként csalós, mert számos terméket megrendelésre hoznak. Az áruválasztékről a honlapon tájékozódhatunk.)

A Hufbrau láthatóan nem a családok kegyét keresi. Hétköznapokon reggel 7-től délután 5-ig van nyitva, és szombaton is elég hamar, déli 12-kor bezár.

A nyitónapon a Mokka zenekar játszott
A nyitónapon a Mokka zenekar játszott

Üzenetértéke lehet annak is, hogy a nyitónapon nem rózsaszín szódapop szólt, hanem Szombathely egyik legjobb tribute zenekara, a Mokka nyomta a férfias rockzenét.


Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés