Újabb motoros tragédia a 76-os úton


Ezúttal osztrák motorosok szenvedtek balesetet Nagykapornaknál.

Összesen hatan sérültek meg – ketten közülük súlyosan – vasárnap délelőtt Nagykapornaknál, a 76-os főúton történt balesetben, amelyben egy személyautó osztrák motorosok közé hajtott – tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Figyelmeztető tábla Nagykapornaknál
Figyelmeztető tábla Nagykapornaknál

A baleset miatt a 76-os főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a járműforgalom azóta, még 15 óra előtt  újra megindult.

Sznopek Veronika a részleteket ismertetve közölte: Nagykapornak és a kisbucsai elágazás között egy magyar személyautó vezetője egyelőre ismeretlen okból szemből összeütközött egy osztrák motorossal.

Az utóbbi mögött haladó két másik motorostársa megpróbálta elkerülni a karambolt, de közben egyikük elesett és a szalagkorlátnak csapódott, a másik pedig a roncsoknak ütközött.

A balesetben két motoros súlyosan, kettő könnyebben megsérült, a személyautóban pedig két ember szintén könnyebb sérüléseket szenvedett. A sérültek ellátására mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Érdekes, hogy a 76-os úton Nagykapornak környékén nem először történt súlyos motoros baleset. Néhány évvel ezelőtt a rendőrség figyelmeztető táblát is szerelt az útszakaszra.

MTI / Blog21

 


Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés