Hírek

Állítólag ezek Magyarország legjobb wellness és konferencia szállodái


Érdekes, hogy egyetlen nyugat-dunántúli hotel sincs közöttük.

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2015. évi teljesítménye alapján; a szállodák egész éves munkáját értékelő díjat már 11. alkalommal adták át – közölte a díjat alapító rendezvényszervező Day Holiday Kft. az MTI-vel.

A cég a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján, a Turizmus Trend és Turizmus Online olvasóinak szavazatai segítségével értékeli és díjazza minden évben a legjobb szállodákat. A szállodák összehasonlítása szakmai szempontok alapján történik, a tárgyi feltételek mellett fontos kritérium a dolgozók rugalmassága, kedvessége, az egész éves kiegyensúlyozott és magas színvonalú teljesítmény. Az Aranynap-díj együttműködő szakmai partnere a Magyar Turizmus Zrt.

Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2015-ben a balatonfüredi Hotel Margaréta lett.

A legjobb négycsillagos budapesti konferencia szálloda 2015-ben a Novotel Budapest Danube.

A legjobb négycsillagos vidéki konferencia szálloda pedig a négycsillag superior kategóriás Residence Ózon Conference & Wellness Hotel, Mátraháza.

A Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája elismerést 2015. évi teljesítményére a Budapest Marriott Hotel kapta.

A legígéretesebb 2015-ben megnyitott szálloda elismerést a Best Western Plus Lakeside Hotel, Székesfehérvár kapta, Magyarország legjobb wellness szállodája pedig a szegedi négycsillag superior kategóriájú Hunguest Hotel Forrás lett.

A Day Holiday Kft. több mint húszezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával a háta mögött, nyolc országban, több száz helyszínt összehasonlítva rendezi meg minden évben az Aranynap díjátadó gálát. A rendezvényen a díjnyertes szállodák lehetőséget kaptak arra, hogy szakmai közönség előtt mutatkozzanak be.

Fotó: Hotel Margaréta

 


Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés