Hazai pályán sem boldogult a Haladás a Békéscsabával

A Haladás hazai pályán 1-1-es döntetlen játszott szombaton a sereghajtó Békéscsaba együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában.

Az idényt jól kezdő, az elmúlt időszakban azonban kissé visszaeső szombathelyieknek így nem sikerült javítaniuk hazai mérlegükön, két-két győzelem és vereség mellett ez volt az ötödik döntetlenjük saját közönségük előtt, míg a békéscsabaiak idegenben mindössze második alkalommal szereztek pontot.

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Szombathelyi-Swietelski Haladás – Békéscsaba 1912 Előre 1-1 (0-0)
—————————————————————–
Szombathely, 2147 néző, v.: Németh Á.
gólszerzők: Iszlai (73.), illetve Calvente Criado (65.)
sárga lap: Németh M. (78.), illetve Vaskó (20.), Piermayr (27.), Bagi (55.), Mursits (89.)

Haladás:
———
Király – Angyal (Schimmer, 74.), S. Wils (Jagodics, a szünetben), Jánvári, Bosnjak – Gosztonyi (Batarelo, 65.), Iszlai, Németh M., T. Wils, Halmosi – Gaál

Békéscsaba:
————-
Mursits – Piermayr, Vaskó, Fehér Zs., Damjanovic – Bagi, Spitzmüller, Birtalan (Punosevac, 83.), Guaru, Borbély – Calvente Criado

Kiegyenlített első félidőt láthatott a közönség, helyzetek azonban nem igazán voltak, ugyanis a legtöbbször az utolsó átadásokba mindkét oldalon hiba csúszott.

A játék képe a fordulást követően sem változott, a hazaiaktól Németh Márió volt a legaktívabb, de ő sem találata az utat a békéscsabaiak kapujába. A vendégek végül Calvente Criado szép egyéni villanását követően megszerezték a vezetést. Nem sokkal később egyenlített a Haladás, Iszlai Bence találatához kellett a vendégek kapusának hibája is.

A hajrában a Haladás gyakorlatilag kapujához szegezte a Békéscsabát, de nem tudta feltörni a védelmét, így az eredmény nem változott.

 

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés