Szombathelyi kisfiút és francia apukáját keresik a rendőrök


Az apa előtte helybenhagyta a magyar anyát. A korábbi hírekkel ellentétben a gyerek nem a bölcsődéből tűnt el.

Egy kétéves magyar kisfiút és francia állampolgárságú édesapját keresi a Szombathelyi Rendőrkapitányság – közölte honlapján a rendőrség.

A felhívás szerint a 46 éves Patrick Royer kedden délután öt óra körül ismeretlen helyre vitte 2 éves kisfiát, Varró Leon Bálintot. A rendőrség a lakosság segítségét kéri megtalálásukban. A férfi 185 centiméter magas, vörös hajú, vörös szakállú.

Pósfainé Sebestyén Bianka, a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény vezetője szerdán cáfolta a korábban felröppent híreket, mely szerint az apa az egyik szombathelyi bölcsődéből vitte magával a kisgyermeket.

Az intézményvezető hangsúlyozta: ennek tisztázása a szülők megnyugtatása miatt fontos, mert sokan megijedtek a hír hallatán és aggódnak a gyermekek biztonságáért.

Hozzáfűzte: a kisfiú valóban az egyik szombathelyi tagintézményükben bölcsődés. Kedd délután szokás szerint az édesanya jött a gyermekért, aki általában autóval vitte haza őt.

Mivel aznap az utolsó távozók között voltak, a bölcsődei gondozó kikísérte az anyát és a gyereket, de nem tapasztalt semmi rendelleneset, tehát a híradásokban szereplő támadás távolabb történhetett.

Az MTI úgy tudja, a férfi egy szóváltást követően tettleg bántalmazta a gyermek édesanyját. A nő súlyos sérülést, orrcsont törést szenvedett.

MTI / Blog21 / Police.hu


Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés