HírekNyugati régió

Késes dohánybolt-rablás Zalaegerszegen


A rendőrség keresi azt a férfit, aki Zalaegerszegen a Zrínyi utcában lévő dohányboltban egy késsel megfenyegette az alkalmazottat, majd elmenekült a bevétellel – írja a Police.hu.

Az ismeretlen elkövető 2016. január 29-én (pénteken) 18 óra 35 perckor bement Zalaegerszegen a Zrínyi utcai dohányboltba, majd a bent lévő alkalmazottat egy késsel megfenyegette és a bevétel átadására kényszerítette.
Az eladó a fenyegetés hatására átadta a férfinak a kasszában lévő több százezer forint készpénzt, aki ezt követően futva távozott a Dózsa Liget irányába.Az elkövető 25 év körüli, körülbelül 165 cm magas, vékony testalkatú, kopasz férfi.

A bűncselekmény elkövetésekor fekete hosszú ujjú pólót, fekete melegítőnadrágot, szürke-lila színű munkavédelmi kesztyűt viselt, arcát szeménél kivágott fekete maszkkal takarta el.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekmény kürölményeivel vagy az elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen illetve telefonon a 06-92/326-850-es számon vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.


Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés